DORTHE RENÉ

Terapi & Behandling

Om Dorthe Rene´

Bosiddende i Aalborg. Jeg har min bachelor i sygepleje, fra sygeplejeskolen i Aalborg, sundheds CNU Aalborg.

I min sygepleje har jeg erfaring fra:

Skade-modtagelsen Aalborg sygehus Syd. Hjertemedicinsk Aalborg sygehus Syd. Ambulatorium på børne-unge psykiatrisk sygehus Aalborg, hvor jeg arbejdede med udredning og observation af børn og unge i udredning, samt vejledning, og støtte til familierne i denne proces. 10 års erfaring fra almenpraksis, det vil sige at jeg har arbejdet som konsultationssygeplejerske i et lægehus gennem de sidste 10 år.

Jeg er uddannet psykoterapeut. Dynamisk relations orienteret psykoterapeutisk uddannelse, fra Psykoterapeuten A/S, ved Velling Koller.

Jeg er uddannet Kranio-sakral-terapeut, (KST), for en halv menneskealder siden. Fra daværende Mølholt Helsecenter. Samt uddannelse i massage.


Min brede erfaring som sygeplejerske, har været en fantastisk base for mit virke inden for behandling af det fysiske (KST og massagen), også i forhold til mit virke som psykoterapeut.

Det har også givet mig rigtig stor erfaring med arbejde med livsstils ændringer og coaching. Jeg har stor erfaring med smertelindrende behandlinger, i forhold til KST og massage.

Oftest kræver et behandlingsforløb en opstart med tre på hinanden følgende behandlinger, med ca. en uges mellemrum, hvor efter det er vedligeholdende behandlinger der oftest blot er en gang i kvartalet eller hvert ½ år.

Jeg har stor erfaring med samtaleterapi til omsorgssvigtede personer, der er blevet voksne og som oplever at rende ind i de samme problemstillinger igen og igen. Det samme gælder voksne børn af alkoholikere, som oftest også oplever typiske problemstillinger.

Jeg har stor erfaring i at arbejde med personer med stress, angst, depression, OCD, fobier, traumer og livskriser, etc.

 

Hvad kan jeg tilbyde:


Psykoterapi:
Individuel terapi og Parterapi.
Hvad kan du bl.a. bruge psykoterapi til: Stress symptomer, udbrændthed, tristhed, fobier, traumer, angst, livskriser, Eksistientielle kriser, motiverende samtaler. Parterapi, både som forebyggende samtaler, og problemløsende.
Kranio- sakral- terapi: Blid behandling der kan afhjælpe mange symptomer, og lindre fx kroniske smerter. Hvad kan du bruge kranio- sakral- terapi behandling til: Kroniske smerter, akutte smerter, stress behandling, velvære behandling, beroligende behandlinger, samt…. Mange kroniske lidelser og mangel tilstande.

Kranio-sakral-terapi/massage:

Blid og skønsom behandlingsform, som er fantastisk effektiv mod mange både kroniske lidelser og gener, som fx fibrumyalgia, eller gigt. Samt mere akut opståede smerter og lidelser, som fx sportsskader og hold i nakken.

Coaching:
Coaching kan du bruge i forhold til at opnå de mål du sætter dig for, motiverende samtaler, nå dine mål, bliv tryg i dine valg.

Massage:
Massage afspænder kroppens muskelspændinger, og virker afstressende og afgiftende. Tilbyder: velvære massage, afspændende massage, bindevævs massage.

Sygepleje:
Som sygeplejerske i almen praksis gennem mange år har jeg arbejdet meget med livsstilsændringer, kost, rygstop, vægttab, genoptræningsøvelser: Kan derfor tilbyde hjælp i forhold til disse områder, samt hjælp i forhold til at opnå, den træning og sundhedstilstand du ønsker. Genoptræning, træning, optimering.
Akupunktur: afhjælper kvalme, specielt graviditetskvalme.

Velkommen

 

Bosiddende i Aalborg. Tilbyder også samtaler og behandling i Sæby efter aftale

Jeg har min bachelor i sygepleje, fra sygeplejeskolen i Aalborg. 

 

Hvad kan jeg tilbyde:


Psykoterapi: 
Individuel terapi og Parterapi.

Fx: Stress-, angst-, og depressionsbehandling

Kranio-sakral-terapi/massage:

Blid fysisk behandling, der er fantastisk virksom i forhold til:
Mange kroniske lidelser og mangel tilstande. Akutte skader, smerter, eller gener. 

Coaching: 
Coaching kan du bruge i forhold til at opnå de mål du sætter dig for, motiverende samtaler, bliv tryg i dine valg.

Massage: 
Velvære massage, afspændende massage, bindevævs massage.

Sygepleje: 
Som sygeplejerske i almen praksis gennem mange år har jeg arbejdet meget med livsstilsændringer, kost, rygestop, vægttab, genoptræning, træning, optimering.


Akupunktur:

Afhjælper kvalme, specielt graviditetskvalme.